• presenteren van verrijkingsmaterialen, voor en door collega's
  • uitwisselen van ervaringen
  • tips en trucs voor inzet van deze materialen

In deze bijeenkomst gaan we met elkaar aan de slag over verrijkingsmaterialen, op basis van onze eigen kennis en ervaring. Welke materialen zet je in? Binnen of buiten de groep? Wat zijn je ervaringen ermee? Welke tips heb je?

Op de O.G. Heldringschool zijn al aanwezig: de Pittige Plus Torens, diverse smartgames, coöperatieve spellen, black stories (en enkele varianten hierop), de werkmap Mindset van Platform Mindset, en Levelboxen, enkele kinderboeken voor en over HB-zijn (zoals Ben jij een cheetah? en Het meisje dat nooit fouten maakte).

Zelf zal ik het spel Expeditie Moendoes meenemen, en het project Land in zicht van het  wetenschapsknooppunt van de universiteit Leiden, het project Middeleeuwen van G-Wings, Outside the box, Vooruitwerklabboeken I en II, enkele voorbeelden van de Projectenballade, enkele projecten van Deverrijking.com (Sprookjes, Rekenen op Ploek, Op avontuur, Dinosaurussen).

Mocht je zelf iets willen laten zien dat hier nog niet bij staat, neem het vooral mee (wel handig als je het mij laat weten).

 

Hopelijk tot dan!

Door
Marieke Faber
Datum en tijd

17 mei 2023 14:00 16:30

Locatie
O.G. Heldring
Kosten

Kosteloos voor SCOH-medewerkers

 

Annuleren

Annuleren graag uiterlijk tot 4 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst.

Heeft u een SCOH email-adres (naam@scoh.nl) dan kunt u zich via onderstaande knop aanmelden. Heeft u dit niet en wilt u hier toch bij zijn, neem dan contact met ons op (info@scohacademie.nl). Ook voor overige vragen kunt u bij ons terecht.

Uit