24 January 2024 - 26 June 2024, 15:00 - 19:00, locatie volgt nog

Opleiding IEYC Jonge Kind

Hero image
  • beter zicht op de ontwikkeling van het jonge kind
  • hoe je beter kan observeren 
  • de leerwand beter te gebruiken
Als leerkracht van het jonge kind leg je het onmisbare fundament voor een leven lang leren. Spel en interactie met de omgeving (en leerkracht) zijn daarbij essentieel. Na deze opleiding heb je beter zicht op de ontwikkeling van het jonge kind.
Hoe krijg je dat voor elkaar? Je bepaalt grotendeels je eigen leervragen. Je maakt bijvoorbeeld je speelleerplaats nog rijker, zodat er onderzoekend spel ontstaat. Of je leert de leerwand beter te gebruiken om kinderen te laten reflecteren op hun spel. Je kunt ook aan je spelbegeleiding werken. Je leert hoe je observeert en welke belangrijke vragen je daarbij stelt.
Tijdens de opleiding krijg je van ons afwisselend theorie en waardevolle praktische ervaringen mee om het lerend spelen met IEYC in de praktijk te verdiepen en te verbeteren. Tijdens de bijeenkomsten leer je enerzijds meer over IEYC en de breinontwikkeling van het jonge kind. Anderzijds deel je ervaringen en reflecteer je op de praktijkopdrachten, waarbij eigen leervragen de leidraad zijn.
De tijdsinvestering is 50 uur per deelnemer. De opdrachten bestaat uit cursusbijeenkomsten, praktijkopdrachten, literatuur lezen en het voorbereiden van de bijeenkomsten.
De studiematerialen worden voor aanvang van de opleiding digitaal verstrekt. Je rondt deze opleiding af met een certificaat.
Cursusdata:
24 januari, 20 maart, 17 april, 29 mei en 26 juni van 15.00 - 19.00 uur

 

Door
IEYC-trainer
Datum en tijd

24 januari 2024 15:00 19:00

Locatie
locatie volgt nog
Kosten

Met minimaal 16 deelnemers: rond de €1250,00 per persoon. De kosten per persoon van deze opleiding zijn voor rekening van de school.

Annuleren

Annuleren graag uiterlijk tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst.

Heeft u een SCOH email-adres (naam@scoh.nl) dan kunt u zich via onderstaande knop aanmelden. Heeft u dit niet en wilt u hier toch bij zijn, neem dan contact met ons op (info@scohacademie.nl). Ook voor overige vragen kunt u bij ons terecht.

Uit