De SCOH Academie ondersteunt de ontwikkeling van medewerkers met opleidingsprogramma’s en (na-)scholing. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden voor diverse functies en doelgroepen.

E-learning

Vanuit huis of school een cursus volgen, op een voor jou handig moment? Dat kan met ons aanbod aan e-learning activiteiten.

Lees meer 

Zij-instroom programma voor leerkrachten

Je bent van loopbaan geswitcht en komt als zij-instroom leerkracht werken bij SCOH. Wij zorgen voor passende begeleiding, zodat je werk en opleiding goed kunt combineren.

Lees meer 

Starters programma voor leerkrachten

Je hebt je PABO-diploma vers op zak en gaat als leerkracht aan de slag bij SCOH. Je gaat nu praktisch leren hoe je het vak het beste uitoefent. In ons starters programma helpen wij je op weg en ontmoet je andere startende leerkrachten. 

Lees meer

Leiderschapsprogramma’s

Je wilt jezelf ontwikkelen tot schoolleider, of je bent net gestart als schoolleider. Wij organiseren verschillende leiderschapsprogramma's, waarin we je helpen je verder te ontwikkelen:

  • Zij-instroom programma voor schoolleiders 
  • Schoolleiders opleiding 
  • Traineeship schoolleider 

Lees meer

Nascholing voor professionals jonge kind

Je werkt met kleuters of peuters, als leerkracht in groep 1-2 of pedagogisch medewerker. De begeleiding van jonge kinderen is een vak apart en daarom organiseren we hiervoor speciale scholingsactiviteiten en kennisuitwisseling. Kijk voor actuele activiteiten in de Agenda en sluit je aan bij het Leernetwerk Jonge kind.

Programma voor onderwijsondersteuners

Je werkt als klassenassistent, onderwijsassistent of leraarondersteuner en wil jezelf verder ontwikkelen. Samen met andere schoolbesturen organiseren we het programma Ontwikkeldoor, een ontwikkeltraject voor alle medewerkers die onderwijs ondersteunen in scholen voor primair onderwijs Den Haag. Kijk voor alle informatie op: https://www.ontwikkeldoorindenhaag.nl