De SCOH Academie organiseert ook e-learning activiteiten! Je kunt vanuit huis of school in je eigen tempo een cursus volgen. Iedereen die bij SCOH werkt krijgt een persoonlijke inlogcode. Dit geeft je toegang tot meer dan 150 online cursussen. Je vindt de online leeromgeving in de E-learning Wizard. Denk aan cursussen op het gebied van Office365, maar ook werkwijzen, apps en tools die direct in de les te gebruiken zijn.

 

Wat is e-learning?

E-learning zijn leereenheden die je volledig online volgt op een computer of laptop. We bieden verschillende type leeractiviteiten:

  • Het grootste deel van het SCOH e-learningaanbod bestaat uit cursussen van gemiddeld zo'n 4 uur. In deze cursussen lees je teksten en bekijk je filmpjes. Je reflecteert op je eigen handelen en beantwoordt vragen of maakt opdrachten. De cursussen sluiten af met een toets. Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat of een bewijs van deelname.
  • De Notendoppen zijn korte cursussen van 1 á 2 uur om je kennis op te frissen of kennis te maken met een nieuw onderwerp. 
  • De Leerblokken van Edutrainers duren slechts 15 tot 30 minuten en helpen je te werken aan je digitale geletterdheid.
  • Tot slot kun je ook luisteren naar podcasts, interviews met bekende onderwijsexperts die je vertellen over hun kennis en inzichten. 

Voor wie is onze e-learning?

De SCOH e-learning bestaat uit cursussen voor iedereen binnen SCOH. Van leerkrachten tot MR-leden, van intern begeleiders tot stafmedewerkers.

Je kunt alle e-learning volgen, dus ook e-learning die voor een andere functie is ontwikkeld. Zo zijn de cursussen voor pedagogisch medewerkers bijvoorbeeld vaak ook interessant voor kleuterleerkrachten. 

Hoe werkt het?

Als je bent ingelogd op https://www.scoh-e-learning.nl/login kun je op de pagina ZO WERKT HET lezen wat alle mogelijkheden zijn en hoe je cursussen kunt volgen.

  • Heeft jouw school al een teamabonnement? Dan klik je eenvoudig op de knop VOLGEN om de door jou gekozen e-learningcursus te volgen.
  • Heeft jouw school nog geen teamabonnement? Klik dan op KOPEN. De factuur gaat naar je school.